Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytvättade golv och en flaska vin...




VILSEN

 

 

 

 

Vilsen och

och i en ensamheten  som är

störst  när man är i sina drömmar

 dem man delade på

drömmar man bara kan ha som två

 

Den flaskan vin

man delar bara med sig själv

ett spittrat fokus

och ett klyvet jag

osunt men kanske normalt

men livet känns så ensamt tomt och kalt

 

Samma rum som då

men utan dofter och smak

och drömmar ekar tomt

i ensamheten

tysta utan dina svar

och här finns inget av dig kvar




Fri vers av Gryft
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-16 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft