Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din skapelse



En dröm skapades

En dröm blev sann

Så länge du tror på den

Så finns den som en tanke

En dag möter du den i verkligheten




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-16 20:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, "en stark önskan når alltid sitt mål" står i en gammal beprövad bok.
2010-05-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tanken formar oss
Tanken skapar oss
men den, som ett
inre bloss, vi kan
ta ta oss fram och
har vi sen tur då
vinner vi förstås!
Så gott skrivet!
Grattis till placering!
2010-05-18

  En strimma av guld
Till Larz Gustafsson

Ja kanske för dig och en del andra, men jag har tvivlat många gånger pga brist på tillit till den vuxna människan då sveken var en ingrediens i mitt liv. Har själv kämpat för att finna det och då är det ju bra att ge andra hoppet.
2010-05-17

    ej medlem längre
Texten inger ljus och hopp! Fint skrivet!


Hälsn. Ann
2010-05-17

  walborg
Fint tänkt - underbara ljusa ord.
2010-05-17

  Carina Larsson
Ja, man måste alltid tro, då blir det sant!
2010-05-16

    ej medlem längre
sanndrömmar är lycka (för det mesta)
2010-05-16

  Larz Gustafsson VIP
Det förefaller ju ganska rimligt att man tror på den när den en gång blivit sann.
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld