Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig min fantastiska förnimmelse

du helhet som finns där ute
din skönhet som driver mina sinnen
du som söker
här är jag

du min fantasi som reglerar min värld
för om du vore här
hade jag vördnat de fromma steg du tar
hade jag älskar dina misstag
och hållt dig i min famn när du gråter

du min förnimmelse
jag hade skapat ljus i din natt
fångat ondskan i min hand
returnerat mörkret
och somnat på din barm

du min livsnäring
jag hade skapat mirakel av ditt leende
skyddar din närvaro med mitt liv
fyllt dig med omättbar kärlek

du min dröm
jag hade fångat månens ljus
förvisat ondskan till dess baksida
berusat mig av dina blickar och
dött vid varje ömsint beröring

din skönhet som driver
mina sinnen intill landet det gudomliga


Här är jag.




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 678 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2010-05-17 07:44



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Fullkomligt myllrar det med rikliga mängder kärlek här...snyggt!
2010-07-08

  Nina Nightwish
Väldigt vackert! Så skulle jag vilja att min sambo sagt till mig:) Romantik som spelar i mitt hjärta
2010-06-17

  stenen/ Yv Ericsson
så otroligt vackert och romantiskt som du skriver kan ingen annan skriva. men också ett avslut så sorgligt. en supermix!
2010-05-23

  Suzy med punkterna
Vilken fantastisk kärleksförklaring...
2010-05-23

  Patricia L. Mellin
Denna text andas kärlek.
2010-05-21

  kråkan VIP
..bland dina bästa..som jag läst:)
2010-05-20

  Berit Robin Lagerholm VIP
En vacker skir text fylld av ömsint kärlek.
Ett vördsamt givande.
mycket fin Max
2010-05-19

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert skrivet. =)
2010-05-17

  Nina Nightwish
Vackert med en känsla av stor trygghet
2010-05-17

  Anders Perols
Mycket fint diktat
2010-05-17

  Blåbäret
denna är så skör och fin och längtande
en mjukhet som inte är självsäker utan som stryker sig mot det viktigaste och mest betydande
som lämnar över allt och bara behöver...så fin!
2010-05-17

    ej medlem längre
Så vackert!
2010-05-17

  SagaArt VIP
Underbar. Fantastisk. Magisk.
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé