Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är bara trött


existens

Imålad i ett hörn
av världen.
Av dig själv.

Tänd tändstickan
se ljuset

hoppas
bli något annat
någon
du inte visste fanns
är du

och du ska inte tro
inte hoppas
att det snart

existens, nu




Fri vers av svartasfalt
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-11-12 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartasfalt
svartasfalt