Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsluft

vi är ett andetag
en kort bris
av liv
som andas
ut




Fri vers av Fredric
Läst 214 gånger
Publicerad 2010-05-17 11:56



Bookmark and Share


  Elwania
underbar skapelse
2010-05-18

  Ametysth
Mycket vacker, så kort, så tydlig, jag andas ut och känner mig hel.
2010-05-18

    ej medlem längre
helsnyggt.
2010-05-18

  lodjuret/seglare VIP
jaget intar denna måltid
sköljer den ned med eftertanke
2010-05-17

  Lyckohäxan Enediel
Mmmmm så fint! =)
Tycker den symboliserar det sköra i livet, samtidigt som kraften i det som är Liv!
2010-05-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tjusigt. =)
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric