Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hypertermi

pärlor...
jag trär pärlor på min kropp
tusentals över min oskyldhet

lakanen talar
ett tydligt språk
och jag...

är het






Fri vers av Fredric
Läst 161 gånger
Publicerad 2010-05-18 23:12



Bookmark and Share


  Ex¤animo
farligt,
men hett
2010-05-19

  etthjärtaäralltidrött
Snyggt! Men farligt!
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric