Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beundrandsvärd TIOende plats

förädlad idiot
blänker titeln på visitkortet framför

krank och seniliserad står mina
burdusa tankar i total lä
Jämförelsevis

jag är smittad...så grundlurad av någons
vokabulärsmatter att jag nickar instämmande
fast min hjärna skriker ut frågetecken

det känns som milstolpen är nådd, det känns
som jag övesrtigit den tröskel som jag så
länge suktat efter

bakom bordet framför mig, bedyrar att jag
redan nått, min totala framgång

ögonen träffar mina och jag är resultatet
av någon annans skimmer

det roar en hel värld att se likgiltighten

för jag vill, jag kan...

fast jag vet ju inte vad?




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 571 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-19 08:26



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Sticker hål på styrelserummets ryggdunkande förträfflighet. När någon plötsligt inte vill inordna sig i spelet spricker det för alla...sådana associationer får jag...därför är det viktigt att hålla skenet uppe, om man vill vara med å leka vill säga.
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé