Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

Låt mig få falla i mjukaste bomull
Låt mig få bli omsluten helt och hållet
Se blomblad i alla dess färger falla ner över mig

Låt mig få ligga där
I ingenstans
Och titta upp mot en klarblå himmel

Låt mig få sluta mina ögon och andas in
Känna lungorna fyllas
Låt mig få känna
Hur nytt blod börjar rinna ut i kroppen

Så låt mig bara falla ett tag
Jag måste bara få vila en stund




Fri vers av Frittsofa
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-19 17:16



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt, vacker bön.
2011-03-02

  Epione VIP
Oh vilken fin text..den andas lungt och stilla i mitt bröst.
Så vill vi ha det..
Sista meningen känns onödig, det skulle räcka med "så låt mig bara falla ett tag" min känsla här.
Vacker tanke.."låt mig"
2010-05-26

    ej medlem längre
En skön dikt att bara vila i.. den uttrycker stillhet, återhämtning och trivsel i en naturoas.
2010-05-23

  Skymning Blå VIP
Bra skrivet och sammanhållande text
Två sista raderna beskriver mycket.
Sen får man hopps att det finns någon där
när man faller...
AE
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Frittsofa
Frittsofa