Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minne


Instängd

Lever som i en bubbla

Ingen får komma in
även om jag vill

Förvirringen är total över
mina egna dubbla budskap

Tankar och känslor letar sig
in i varandra

och

allt jag vill är att
stänga av

Lämna all oreda
bakom mig




Fri vers av Frittsofa
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-13 11:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tror att många kan känna igen sig i detta dubbla budskap. Saknad .. samtidigt med en vilja att få vara ifred
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Frittsofa
Frittsofa