Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helhet


Om du läser mellan raderna

Ser du då att jag är oskyldig

Utlämnad
Ensam i mitt öde


Om du läser mellan raderna

ser du då

det mörka

bottenlösa


Men ser du också

den ljusa

färgstarka

Evigheten
som finns där




Fri vers av Frittsofa
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-13 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oh, yes, jag ser..vi ser..DIG
2011-07-04

  Sofhia Wirström
en hoppful dikt som handlar om livet sig själv
2011-05-17

  Johan Bergstjärna VIP
Naket, utlämnande, men också starkt och hoppfullt, bra!
2011-05-16

    ej medlem längre
Det är en sån lättnad att bli sedd som den hela människa man är.. förstådd... accepterad... omtyckt. En viktig text du skrivit
2011-03-19

  Epione VIP
Mm jag ser både det mörka och ljusa, en talande dikt.
Alla rader är tydliga
Bra ordat
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Frittsofa
Frittsofa