Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt bortom den grå vardagen

Vi slingrar in oss i varandra
Önskar att morgondagen inte finns
Drömmer om att bara vara
I detta Nu
Länge

Låta omvärlden försvinna
Strunta i alla måsten och krav
Bara känna och njuta

Vi lever på kaffe och choklad
Gör upp planer på kommande äventyr
Tränger bort tankar om vardagen
Bygger upp vår egen värld

Nakna, liggandes på madrass på golvet
Andas vi in varandra

Och Då

För en stund
Stannar tiden och den enda verklighet som finns är Vi, Här och Nu




Fri vers av Frittsofa
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-17 17:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart om det underbaraste
2012-11-23

    ej medlem längre
Ja så känns det när det är som allra bäst. Väl fångat med ord.
2011-09-19

  Epione VIP
Vilken härlig text, känns som tagen direkt från verkligheten.
Alla dessa dagar ska man samla på till ett pärlband av lyckostunder.
Applåder och min hemlagade mat. :)
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Frittsofa
Frittsofa