Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika sidor

Vetskapen och kunskapen
leder mig
ingenstans
det sitter fast i huvudet

Där
vet jag precis vad som är rätt
vilka vägar som är bra
och varför

Där
vet jag svaren

Kroppen vill något annat
Känslorna
leder mig åt andra hållet
fast
jag vet så väl att det är fel

Så gör jag

ingenting åt det

låter mig styras

bort mot farligare vatten




Fri vers av Frittsofa
Läst 417 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-13 20:34



Bookmark and Share


  Epione VIP
Detta är en av de bästa du skrivit..
Detta dilemma slåss jag själv med..varför är det så ibland.
Kanontext
Applåder
2011-04-16

  Stefan Viljehammar
Jo, Paulus beskrev detta dilemma i nya testamentet,
och det blir oftast så i vårt eget liv också.
Ständigt denna dragkamp.
2011-02-18

  Bibbi VIP
Så är det. Känner igen beskrivningen.

Romarebrevet 7:19 i bibeln.
2010-12-07

    ej medlem längre
Bra beskrivning av hur det är och känns. Kanske är detta den viktigaste kampen vi har.
2010-11-14

  Mr Lindemann VIP
Jag när olika sidor av det som kallas kärleken vid mitt bröst
skall då någon höra mitt hjärtas röst?

Likt en förgången tid, din närvaro står vid själens port
jag med andetag når delar av dig och smeker in dig i det som är nu

Din dikt avslutar på et koncist sätt
som känns rätt

känns ödesmättat
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Frittsofa
Frittsofa