Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland behövs inga ord

Du sneglar på mig

Jag känner igen den där blicken
Vet precis vad du vill

Det vill jag också
Svarar jag ordlöst

Låt oss göra så
Bestämmer vi båda

Under tystnad




Fri vers av Frittsofa
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-27 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Prolog..till ett givande möte... Fasen, vad den här texten rymmer mycket...
2011-07-05

    ej medlem längre
Ordlös kommunikation, förmedlad med väl vald minimalism. Ännu ett livsbejakande stycke
2011-07-04

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt tyst samförstånd!
2011-05-14

    ej medlem längre
När kommunikationen fungerar så här ... är det spännande att ha kontakt
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Frittsofa
Frittsofa