Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som varit


Ser dig igen

Skakar i hela kroppen

Ett spöke

Levande död

Vindar från det förflutna

Från dåtiden

Minnen som begravts

Gräver sig upp från underjorden

Skarpa

klara

Skakar hela min existens



Igen




Fri vers av Frittsofa
Läst 349 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-17 12:38



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
Får mig att tänka på en sång av Joan Baez.

I'll be damned
Here comes your ghost again
But that's not unusual
It's just that the moon is full
And you happened to call
And here I sit
Hand on the telephone
Hearing a voice I'd known
A couple of light years ago
Heading straight for a fall

:-) / Göran
2011-09-23

    ej medlem längre
Man känner tydligt och starkt det du vill förmedla. Hur det obehagliga som varit... kan komma upp till ytan igen av påminnelser.
2011-09-19

  Epione VIP
Känner igen denna känsla, man påminns om och om igen tills det bleknar och hjärtat blir helat av annat kärleksfullt tar plats.
Känslig och stark dikt detta.
2011-09-18

  gulaschbaronen
Väldigt fint
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Frittsofa
Frittsofa