Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minne


Förälskelse


Det bubblar i hela kroppen

Jag har ett getingbo i magen

Kan inte sitta still

Kan inte tänka klart

Kan inte sluta le

Försöker gång på gång koncentrera mig
men utan framgång

Tankarna är överallt och ingenstans

Koncentration är en omöjlighet

Getingarna i magen surrar ivrigt

Nervositeten vandrar upp och ner i kroppen

Jag sitter nätt och jämnt ihop

och

Det där leendet går inte att ta bort

Hur tråkiga tankar jag än försöker tänka




Fri vers av Frittsofa
Läst 412 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-14 21:02



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
underbar beskrivning....måste le igenkännande. tycker också den känns äkta.
2014-02-23

  ~Leonardo~
underbar beskrivning....måste le igenkännande. tycker också den känns äkta.
2014-02-23

    ej medlem längre
En underbar känsla..du förmedlar den, DU FÖRMEDLAR DEN!!!
2011-07-03

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart och oroande på samma gång... : )
2011-05-16

    ej medlem längre
Denna dikt känns oerhört äkta. Starka känslor känns i varje ord .... rakt och ärligt. Så som bara den som upplevt detta kan beskriva det.
2011-05-15

  Gunnar Hilén VIP
getingar ger mer rättvisa åt magkänslorna än fjärilar...gillar detta minne och din väldigt precisa återgivning. Spännande att du sen försöker få bort tankarna...ja, de kan vara jobbiga också.
2011-05-15

  charlotte hedendahl
Det är en underbar känsla, som du beskriver väl!
2011-05-15

  Epione VIP
Mm sådana minnen känner man igen.
Du utrycker känslor så enkelt och äkta.
Me like
2011-05-15

  Titti Rydberg VIP
Inget är som att vara förälskad. *L*
Det är underbart!
2011-05-14

  stefan.g
Härligt......
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Frittsofa
Frittsofa