Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom fasaden


Ser dig falla djupare
bakom stängda dörrar

Starka bortförklaringar
som ett klent skydd
mot ångest
och smärta

Ser dig stundtals falla igenom
Blodig krälandes på golvet

Du ser inte vad som händer
Din brist på självinsikt
gör mig maktlös

Ser hur mörkret står bakom dig nu

Väntande

Det är riktigt nära nu

Riktigt nära




Fri vers av Frittsofa
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-27 12:20



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
genom raderna får du oss läsare känna en instängd känsla, känsla du vill förmedla, man kan inget göra. Står där, ser på, helt maktlös..ver varken ut eller in.
2011-05-17

    ej medlem längre
En känsla av maktlöshet griper tag i läsaren .. du får fram både detta och det skrämmande i situationen.
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Frittsofa
Frittsofa