Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undangömda små rum

Trycker med all kraft ner
Kaoset i ett av mina undangömda små rum
Slänger med kraft dörren när jag äntligen fått in allt
Efter en hel del slit
Tagen av denna kraftansträngning pustar jag ut
och låser sen dörren
Tar nyckeln
hänger den i min stor nyckelknippa
Runt min hals
Tyngden känns mot min nacke
Och
över mitt bröst
Känner jag hur dem skaver mot min hud




Fri vers av Frittsofa
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-19 17:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra och inlevelsefullt
2011-07-11

    ej medlem längre
Talande bildspråk!
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Frittsofa
Frittsofa