Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksmums


det var en extra
ordinär
yta som kysste

gav pluspoolen
en match
i minuskyla

det var smörkola
blandat
med mörk choklad

äkta grädde med
finkärnat
mörbultat smör

det var en söt
doftad
hud som andats

gav minusgrader
en smältpunkt
med chock

det var sötmans
aurora
med kylda bitar

äkta kärlek med
musikens
smakcencorer




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-19 20:44



Bookmark and Share


  aol
underbart vacker poesi vännen
2010-05-19

  lodjuret/seglare VIP
eftersom kärlek är något att ge såväl som något att erhålla, så gillar jag den är udda skrivna texten på ett ibland lätt utslitet ämne
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP