Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Har lust att lämna
Gå iväg
Byta bana, byta hus
Byta lägenhet
Sätta in nya lås
Ändra gardinerna
Måla nytt
Byta ut dem gamla, slitna fönsterna mot
Nya
Köpa möbler
Nya,
Dyra,
Exklusiva
Eller
Antika i exklusiv kvalitet
Bärkraftiga
Stabila
Hållbara
Som inte vacklar
Blir sköra, går sönder eller tappar glansen





Fri vers av Frittsofa
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-19 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint tempo. Man känner den brådskande lusten att lämna det gamla och komma in i ngt nytt.. ngt annorlunda.
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Frittsofa
Frittsofa