Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förringande

 

Alla dessa nätter utan hudars möten

 

Tvingar oss att tro

att annat skulle vara viktigare

 

Varför skulle vi annars avstå

från tårar




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-20 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen