Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT

sluter mina ögon,
ser tystnad
och blir ett
med mörkret

inom mig
...




Fri vers av Fredric
Läst 160 gånger
Publicerad 2010-05-20 00:25



Bookmark and Share


  ia VIP
ljust och mörkt
finurligt, man kan läsa på så olika vis
beroende på var man är i livet

kanon
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric