Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev inspirerad


ETT sensuellt SAMLAG

Fukten på fingertopparna bildade små droppar av lust, som sakta tvingades ned av gravitationen. Jag hindrade dropparna att rinna av och smekte din nakna mage med fingrarna och skrev ditt hjärta med cirklar av åtrå.

Du låg tagande på linnet och bad om att jag skulle finnas inne i dig. Men mina cirklar var inte färdigmålade.

Våra läppar möttes med små stötar när våra kroppar inte kunde finna utlopp, som förälskande blev vi ett öppet sår av sprutande vilja.

Mitt inne blev ditt skrik av uppfyllning, och vår omgivning slutade att existera i samma ögoblick. Tiden upphörde och kraften styrdes av längtan att fylla varandra med extas.

Våra blickar borrade kilometerdjupa hål i våra själar, så enkelt men så underbart kraftfullt. Vi fick varandra och skapade ett av två på några få ögonblick.

Jag fyllde dig till himmelen och vi dansade iväg på berusningens höjder.

((Vi knullade helt enkelt
men det låter inte riktigt
lika erotisk)) :-)




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-20 12:07



Bookmark and Share


  Emme VIP
Men vännen! Jag har också någon sådan
här dikt på lager men är för feg för att
publicera den =) Bra skrivet =))
2010-05-20

  Nina Nightwish
:D helt enkelt suveränt!!! Nä, det är klart att säga direkt att man knullar blir lixom inte lika kraftfullt:))
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé