Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Viking Holmström


Justera

Ju mer jag sjunker in i vardagslivet

så lockas jag av stadigt jobb
bil och fru
sterilt morgon kaffe
på stockholms T-bane tåg

Ju mer jag skiljer mig från mängden

så ser jag olikheternas mönster
spelas upp ur era tinningar
där jag är häxbålsoffret
och ni vann

Ju mer ord jag skriver

så känns det som dom druknar
försvinner in i trillioner mer
från reklam till politiskt agenda
ligger överkörd på informations motorväg

Ju mer jag älskar dig

så mer skjuter jag iväg
du är ett vapen så kallt
en minnesberöring som ett stenskott
mot sinnebildens spegel




Fri vers av Viking Holmström
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-21 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viking Holmström