Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din frihet är inte min verklighet

Jag krävde att livet skulle vara större
mer pulserande, abstrakt och logisk
Jag såg livet som en resa inte som ett
nedslag, cell eller en fastighetsmäklare

Jag drömde om att bara leva, nästan instinktivt
andas, darra och sluta stå över grunden
Jag räknade med att livets ända ansvar var att upprätthålla respekten
att alla skapa sin frihet, sin verklighet




Fri vers av Viking Holmström
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-03 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viking Holmström