Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

Virusmänniskan
att reagera skulle vara så lätt om inte människor fanns
men nu fanns vi alltid där ni inte ville finna oss
vi smälte in bland dom välutbildade
där dödsstraffet inte kom för än vi segla fritt
för allt utanför arbetet är som en död ko
den går ju inte att mjölka

Glorifiera
Politikern är samhällets dödsmask
Vår generation är framtidens dödgrävare
Vi gräver för dom som träffats av ”fred”
för dom som betalar för lögn
Det roliga med vår samtid är att
idag så vill slaven hellre vara slav än att vara fri

Dagdrivarliv
om vi alla skulle ha en väg att gå på
då skulle det hindra folk från att leka vägg på andras
adressera omvärlden med döda ord
låt aldrig informationen sluta ösa över dina läppar
när världen blir trött och vi slutar gå helt
så rasar gravarna upp och vi rasar i




Fri vers av Viking Holmström
Läst 344 gånger
Publicerad 2011-06-03 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viking Holmström