Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svepning

Hon står och sveper damm av kanterna på
människorna i salen I staden kultiveras
människorna på alla omöjliga sätt på ett cafe
På en järnvägsstation står dom där och slår
på sina trummor tills dom jagas iväg Bort härifrån
måste dom fara för här får man inte höras Stå ut
som knivspetsen genom köttet som
måste ge sig Måste längta efter att bli såld




Fri vers av Viking Holmström
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-09 20:53



Bookmark and Share


  Seglaren
bra deprimerande text
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Viking Holmström