Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Viking Holmström


Barnens Modighet

Insekterna kravllade över golvet
Demonerna stod i dom mörka hörnen och skämdes
Piskrapp hördes i luften
Dom små barnen stod och skrämdes
Demonerna flydde allt djupar in
Barnen lyste upp med stora flin
Inget skulle längre skrämma dom
Inget längre, ur garderoben kom
och barnen sov som aldrig förr




Fri vers av Viking Holmström
Läst 213 gånger
Publicerad 2010-05-21 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viking Holmström