Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två

Kom igen och ta min hand
Kom igen vi reser till ett annat land
Låt oss flyga över berg och över hav
Låt det inte finnas några som helst krav
Igenom mörker och igenom ljus
Igenom dimma och igenom grus
Vad som än händer och vart vi än hamnar
Så vet vi att vi alltid kan känna oss hemma
I varandras famnar




Fri vers av ordskalv
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-21 22:49



Bookmark and Share


  LassO
skön dikt som svävar
2010-05-22

  Patricia L. Mellin
Kärlek, tillit och hopp.
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv