Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det där

Jag släppte in dig
Öppnade valv efter valv
För dig
För du sa
Ingen är så stark
Som den
Som blottar sig
För du sa
Att ingen är så stark
Som den som verkligen
Har vågat älska
Du sa att meningen med livet
Är att leva för kärleken
För kärleken är meningen med livet
Så jag hoppade
Flög
Blev beskjuten
Och föll

Jag har älskat
På riktigt nu
Med tusen gevär och granater
mot mitt hjärta
Jag har blivit beskjuten och demolerad

Men jag har älskat
Jag har vågat
Vågat
Och jag kommer att älska igen
Och igen
För som du sa

Livet handlar om att leva för kärleken
För kärleken är meningen med livet





Fri vers (Spoken word/Slam) av ordskalv
Läst 327 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-12 20:21



Bookmark and Share


  Robin V
Mycket bra!
2015-09-20

  M M Mannheim VIP
Du har funnit meningen med livet!
2015-07-13

  Lars Hedlin
Starkt skriftat!
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv