Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det måste göras

Att för en stund
Låta sig
Gå bakåt
Perforera det tunna skyddet
Mellan då och nu

Att för en stund
Låta sig gå där
I det djupa
Gå i känslor
Som gjorde det så svårt då
Som än idag
Gör det svårt
Att leva nu

Att för en stund
Låta sig
Gå bakåt

Ta tag i stormarna
Som fortfarande
River
Mot den sköra själen

Men det måste göras
Det måste göras
Göras

Att för en stund
Låta sig
Gå bakåt

Bakåt

Det måste göras
Göras




Fri vers (Spoken word/Slam) av ordskalv
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-02 16:35



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Gå bakåt kan behövas ibland för att orka ta sig framåt.
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv