Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Nu är den här
Nu har den gjort sin entré
Hösten
Melankolins moder
Mörkrets ursprung
Dom plågade själarnas årstid




Fri vers (Fri form) av ordskalv
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-26 17:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra framfört
2015-08-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl fångat!
2015-08-26

    Dan Myrbeck
Mycket bra skaldat, du målar en bild av hösten. Jag målar en annan bild i en dikt:

färgglad
färgkaskad

Bra med olika vinklingar.
2015-08-26
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv