Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn av konsten

Endast du förstår min skörhet
Så som jag förstår din
Men du bär på en storhet
Som aldrig kan bli min

Du har modet att leva precis som du vill
Jag har modet att överleva
Och kanske något mer därtill

Men vi bär på samma upprorsvilja
Vi har samma vägar att gå
Vi har samma blod som vi skall dricka

Endast barn av konsten kan förstå




Fri vers av ordskalv
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-11 19:30



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Bra text.
Leva eller överleva bra å viktiga tankar.
Författa eller efterfatta tänkte jag igår.
Kanske du gillar min text:
Alltid samma bild.
2015-04-21

  Lars Hedlin
Bra starkt nära :)
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv