Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten

Jag är räven
Du är vargen
Vi delar samma mark
Vi är ett med naturen
Vi är månens knark

Vi springer genom natten
Allt är tyst runtomkring
Det är då vi hör stjärnor falla
Det är då vi förstår allting









Fri vers av ordskalv
Läst 336 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-11 19:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snygg
2015-08-26

  Lars Hedlin
Gillar denna!
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv