Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagkväll

Klackar mot asfalt
En snart utbrunnen cigg mellan dyblöta fingrar
En flaska vin under armen
En skugga faller
Faller in i min




Fri vers (Fri form) av ordskalv
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-20 18:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt nära i beröring....
2015-09-21
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv