Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid bastun i Skjulstastugan igår doppade jag mig för första gången i år i Eskilstunaån.


Årets första dopp

En verkligt trevlig mötesplats för unika och originella kvinnor i stan

Jag blir lika förvånad för varje gång hur dialogen utspinner sig

Så många glada skratt

Så många finnar som älskar att basta

...och doppa sig i ån året om

Tänk vad vi kan glädja varandra

om bara viljan finns

Över alla generationsgränser

Den äldsta är över nittio år

...den yngsta 29

Aldrig smakar det så bra

som fikat efter

utanför denna stuga




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 951 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-05-22 08:45



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Aldrig finns väl friskare människor
än bland vinterbadare?
Det hävdades förr och hävdas än
bland detta släkte!
Bastu först och sedan dopp!
Det är verkligen härligt!
Har haft förmånen att pröva
en gång för länge sedan.
Så underbart med denna
möjlighet i din stad!
2010-06-02

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade!!!
2010-05-25

    ej medlem längre
låter fin fint det
2010-05-25

    ej medlem längre
Det här låter härligt!!!


Hälsn. Ann
2010-05-23

  anits VIP
Det var modigt gjort, jag är alltför
feg att doppa mig, det är länge
sedan jag gjort det
2010-05-22

  Eaglemountains VIP
Du är en tuffing, min vän - oavsett vad det gäller!

Och jag är glad att Du finns i kretsen av mina allra närmaste vänner. Du är många gånger en länk från mig till Gud.

Tack!!!

PS. Du är modigare än mig när det gäller att doppa sig, mitt årets första dopp förra året blev aldrig av ..... :-) DS
2010-05-22

  Eva Helene VIP
Uppfriskande frejdigt!
2010-05-22

  stenen/ Yv Ericsson
härlig samvaro! för er alla. så mysigt det låter. själv är jag rädd för umgänge ju.
kram på dig Bibbi! så skönt du är frisk!
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP