Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tvätt


Här sitter vi alla i en ring
Som de omaka paret strumpor efter dagens tvätt
Tvingas ihop då man ej vet vad man skall göra med dem
Eller vilken funktion de nu skall fylla

De betyder ingenting, men man kan ej låta dem va
Man kanske hittar nått som passar, kanske till och med nått som matchar?
Så vi slänger dem i en låda så länge, tillslut glöms de bort

Och ja här sitter jag än, på arbetsförmedlingen.




Fri vers av Grief
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-23 14:31



Bookmark and Share


    Viking Holmström
Jag gillar metaforerna och temat. Bra jobbat!
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Grief
Grief