Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsmat

Sliten och undernärd
I den själlösa rutinens tvångströja
Av konstiga problem och schizofreni är jag tärd
Mitt psyke insvept i den dödes slöja

Fjättrad av något jag inte kan greppa
Har tappat direktivet
Fulheten verkar inte släppa
Och misären leker här i livet

Folk skiter i moral och etik
Mitt ibland dem som en morbid karaktär
Ses bara som ett vandrande lik
Som ett snett leende bär

Rätt blir lätt fel
Labyrinten tar aldrig slut
Ett helvetets spel
Staplar fram, hittar inte ut

Livet ger inget mer än besvär
Bara avsmak och pina
Något annat ni kan presentera här?
Balanserande på kaosets lina




Fri vers av Grief
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-23 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grief
Grief