Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Viking Holmström


Döden som tant

Tänk om döden var en gammal tant
som var ute och gick med sin hund
haltande från dörr till dörr
cynisk och bitter
med en gläfsande djävuls hund




Fri vers av Viking Holmström
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-23 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viking Holmström