Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardoft

Seglande båtar längst med solkyssta hav
Blommande ängar
Och träd med vildvuxen lav
Tidiga dagar i solens sken
Äntligen känner jag hur livet rusar i min ven
En svalkande dryck i min brunbrända hand
Lekande tår i svalkande sand
Simmande minnen i bottenlöst djup
Sommaren är kommen
Nu tar jag mig en sup




Fri vers av ordskalv
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-23 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ordskalv