Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggar

Jag borde
vara lycklig
för er skull
Ni är vackra
tillsammans

Men i mig
växer taggarna
de sticks
jag blöder
men inte

så att du ser




Fri vers av frostblomma
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-23 20:35



Bookmark and Share


  Articlight
Sånt gör jävligt ont i hjärtat.
2010-05-24

  Drömkram
Du skriver så vackert. Underbart fantastiskt Du ger känslor ord. Kram
2010-05-23

  Drömkram
Bara så, de vackraste taggar jag sett nånsin, du är så ödmjuk, all heder till Dig. Kram
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma