Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndersten

 

det hårda bryts itu

även den starkaste

kan krossas

 

det finns inget vassare

än sådana skärvor

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 715 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2010-05-23 23:14



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Kändes i magen. Starkt.
2010-06-09

  Piann VIP
Oj, så träffsäkert.
2010-05-30

  Eva Langrath VIP
Insiktsfullt och träffsäkert om den envises kamp som tillslut bryts itu i de vassaste skärvor. Tack
2010-05-30

  Nina Ahlzén
aj-så du skriver. mitt i det ömma.
2010-05-29

  Yrre VIP
Denna text sätter sig fast, mycket bra och fylld av visdom!!
2010-05-28

  Lavinia Röd
Det du fångar är livsvisdom. Otroligt träffande! Rungande applåder!
2010-05-27

  Maria Natasja
Underbart!
2010-05-27

    Bodil Sandberg
Sanna dina ord..så snyggt och bra formulerat!
2010-05-26

    Max Poisé
Vasst Carola...Vasst!
2010-05-25

  Lena Krantz VIP
Jag får en känsla av att

det hade de inte riktigt räknat med

Men det är något som är sant men just nu när jag skriver kommentaren så inser jag att det kan vara sant på flera olika sätt.

Inte alla är så bra egentligen.

Ja du ser, här fick du igång lite tankesnurror och det är ju bra det!
;-)
2010-05-25

  Ulf Lagerholm
jag får känslan av att ett nytt ordspråk just sett världens ljus, slingan har liksom ett tidlöst skimmer över sig, kärnfullt och pedagogiskt, ja sant helt enkelt

hattlyft!
2010-05-24

  stenen/ Yv Ericsson
vet. tack:) du är grymt bra!
2010-05-24

    ej medlem längre
Grattis.
du är utvald :)

/isak 12år
2010-05-24

  Annie b'larsson VIP
O, ja...jag har sett det...det är hemskt.
Särskilt de, när de bryts - de som man inte trodde kunde brytas. Fallet blir så tungt...Smällen så hård. Skärvorna så vassa...
2010-05-24

  © anakreon VIP
Välformulerat och uttrycksfullt.
Applåd!
Calle
2010-05-24

  Jazz-75
Otroligt klok...
2010-05-24

  Catharina Edin VIP
Stiligt lakonisk text!
2010-05-24

  Gunnel André VIP
Jag igenströmmades av en känsla av hämnd. Bravo, bokmärker!
2010-05-24

  Anders Perols
Välfunnen klokhet. Bra!
2010-05-24

    ej medlem längre
prickat!
2010-05-24

  Anna*
Det hårdaste ger de vassaste skärvorna... Så är det verkligen!
2010-05-24

  Måna N. Berger
Stor sanning i det min vän!
2010-05-24

  aol
det beror så på, det går att knäcka kroppen men inte viljan att tro på
den planet vi bor på,
2010-05-23

  Miss Mod
Precis, vissa är lättare att krossa, men är då skärvorna mjukare? troligen?
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren