Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förbli

 

När jag blir vuxen ska jag komma mig själv till mötes

Lyssna till berättelser och fabler

Fråga om stigar jag valt

 

Ett ljus med klar silverlåga mellan oss på ett bord

En pilformad vind vänder och viner

Punkterar min hornhinna

 

Läckor i det jag minns sprider gåvor till nyfikna

Fångas i facettögon mitt emot

Fångas av ljusets tyngdlag

 

Vi ska känna varandra som svalan känner luften

Den tillit barnet fick lyfter mig än

Vi möts i ett leende

 

 

 

 

 




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-24 00:28



Bookmark and Share


  kärleks ängel
underbar!
2010-05-24

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Stark och vacker. =)
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen