Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många utkast senaste månaden. Nu chansar jag med ett klick på spara istället för radera...

...tankarna är fortfarande lika många, men orden att uttrycka dem med har blivit färre. Hoppas


Längtan

Hjärtat bultar och jag ler

Ett uns av självklarhet pryder min aura

Solen utmanas i styrka och uthållighet,

med ett sken som får änglar att gråta

 

Det står en främande man framför mig

De kupade händena han sträcker fram,

är fyllda med bilder och drömmar.

Jag tar en bild, jag tar en dröm,

men när jag snuddar vid handen tonar bilderna bort,

drömarna spricker

 

Jag tror, jag vill inte ge upp

 

Så skört och så varsamt jag kan,

ser jag på handen som förändrat mitt liv

Tomheten som är kvar är den oskrivna framtiden

drömmarna har bytts ut mot en sagolik verklighet

Tittar in i ögon som speglar livet,

två själar får liv igen,

framtiden växer och livet förändras

Trevande fingrar förenar banden i en tyngdlös värld av drömmar

Hjärtar slår tysta slag

 

 




Fri vers av Io
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-12 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert och hoppingivande!
2016-10-23

    Miss Johansson
Vilken känsla du har fått med! Fortsätt så.
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Io
Io