Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvändsgränd

Alla vägar verkar leda mig hit
Om och om igen
Likt en humlas envishet genom en ruta
Studsar jag fram och tillbaka

En lovande återvändsgränd
Av kött och blod
Det var spännande och mystiskt
Tills jag skrubbade knäna

Det är först nu
dumma, dumma jag
Har kommit underfund med att i skogens dunkla sal
Existerar inga återvändsgränder

Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
Älskade, älskade du





Fri vers av Grief
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-24 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grief
Grief