Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På jobbet

Tänk på alla andra
Gå in i deras tragik
Gosa in dig i deras livsöden
Du mår garanterat bättre efteråt
För
Tänk så bra du har det
Du som nyss känt dig missnöjd
Klagat på allt du har att göra
alla måste
alla åtagande
ditt hus som aldrig tycks bli färdig renoverat
Men, nu känns allt det där som bortblåst
För i jämförelse
känns allt toppen





Fri vers av Frittsofa
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-24 14:10



Bookmark and Share


  Epione VIP
Känner igen dina tankar här..
texten ger hopp och jag kom att tänka på Karlsson på taket, "det där är en värdslig sak"
Välkommen hit till Poeter.
Du kan skriva och gör det med känsla.
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Frittsofa
Frittsofa