Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag

En sjungande syster
Jag skådar i den iskalla natten
Utan skor och utan kappa
Hon vandrar utan att modet tappa
Snön växer längst hennes nakna ben
Hon bär sorg i sin ven
Det blåser en bodröd vind
Den dansar i håret
Kysser hennes kind

En viskande röst
Hörs i hennes inre
Nu ska du få känna
Hur det känns och vara mindre
Hon faller likt en flinga ner
Men hon är inte den som ger sig
Hon vill ha mer
Slå mig
Förhäxa mig
Gör mig till sand
Ta allt jag äger
Ta mitt land

Det finns en dröm jag vårdar och håller i hand
Drömmen ni aldrig kommer få röra
En dag ska ni få höra
Om drömmen som slog in
Drömmen som jag bar
Den var min
Slå mig en sista gång
Så ska jag sjunga er en sång




Fri vers av ordskalv
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-24 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ordskalv