Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ren improvisation av rhyme-tekniken


Jag kan dö, jag är inte rädd (om det finns en dator med internet på andra sidan)

Jag är inte den som alltid tänker hur allting har ett slut
men nu har tankarna slagit mig och jag står inte ut
Finns så många sätt att försvinna på och ingen får en ärlig chans
tänk vad skönt dock, om en bok om hur/när/var/varför-du dör, fanns
Mycket tynger mig men just nu är det som tynger mest
vem/vilka kommer till min begravning, tänk om det inte finns en enda gäst?
Mina vänner och familj kanske har glömt bort att jag ens en gång funnits
tänk om jag dör utan att ett enda hjärta vunnit?
Alla sätt som finns att dö på gör mig ärligt talat lite skrämd
brinna upp, drunkna, bli skjuten eller kanske bli ihjäl klämd
Jag kanske till och med dör av matförgiftning när jag äter min kyckling-wok


jävlar i helvete detta har jag inte tänkt på;

Vem fan ska då uppdatera min facebook?




Fri vers av you, always
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-25 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

you, always
you, always