Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kommer fortfarande ihåg... Gör du?


DE kyssar som fortfarande brinner

din hand mot fönstret
var det sista
sen fanns du inte mer
den luft du andas ska brista

solåret delas
helt av våra murar
din hand mot fönstret
är regnskurar
där livslinjen skrek ut våra drömmar
sen är jag kantrad och förföljd av tankar
att få möta din blick som ömmar

blott åren är fingerade
solstormarna återkommer med månvarven
och utanför är jag
kroniskt svag
likt puppan utan larven
hinner tiden mig ifatt
utan ett riktigt farväl
är återseendet besatt

de kyssar som fortfarande brinner
är funna då längtan finner
de dofter som sällsamt berusar
mina tårar till vaken
de blickar jag ständigt minner
är mitt ljus blott så naken

för din hand mot fönstret med min blick
var det sista
som jag fick

ruvad är jag i mitt ide
där fruktan lever sitt liv
likt ungblommad vide
är blott vackerheten ett motiv

så omfamna mig
förlora mig åter
i famn
krossad är jag som gråter
när jag drömmer ditt namn

handen mot fönstret är längtan
naivt lever jag i tron
att jag belöning får för min väntan
som blir min destruktion

hur mycket jag än spelar upp
du försvinner
det uppstår i samma mönster
trots kyssar som fortfarande brinner
ser jag din hand mot mitt fönster




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 484 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-05-24 19:00



Bookmark and Share


  Blåbäret
det är fantastiskt och med en spänning jag läser
"solstormarna återkommer med månvarven" hur väl är då inte detta fångat? som jag kan känna igen varven som ylas fram inom
och handen, med livslinjerna ...det är så vackert mitt i allt
och regnet blir till tårar...
applåder Max!
2010-05-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fantastisk komposition. =)
2010-05-25

  Mats Henricson
Du är något av en Metaforernas Mästare ! Med utsökt verbal elegans formar du dina metaforiska och vidunderligt vackra rader och man hänförs ! Bokmärker !
2010-05-25

  stenen/ Yv Ericsson
underbara du!
2010-05-24

  Gunnar Hilén VIP
är detta på riktigt borde du få en kram...äh du kan få en ändå...
2010-05-24

  Suzy med punkterna
Kan inte bli bättre...underbart målande känsla.
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé