Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan


Fångar upp orden
du skrev i sanden

strilar vart korn
genom bränningarna
som uppstod när du
med blottad strupe
sträckte fram ledstjärnan
som klöv stenen
till den privata öns
kristallgrotta.




Fri vers av _Mian_
Läst 310 gånger
Publicerad 2004-07-02 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_