Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fulländad fantasi fyller fruktans framgång - Den enda sången om KÄRLEK

Låt mig få minnas
de bilder som du målade
de färger som fyllde min
värld i en vacker liten oas

Låt mig få se dina rörelser
som smeker mitt urvattnade sinne
i torkans eviga öken

Du är bilden som ger näring åt mitt morgonljus
och du bildar skyddet mot det mörker som omger

Skillnaden mellan hat och liv blir knappt ett fotsteg

Låt mig få minnas
de steg du tog i din ensamhet
den glädje du fylldes med
jag kan inte längre bara anta
jag kan bara numera se

förlåtelser är blott en nyans
i ett liv av klarhet

Jag beklagar mina steg i ofulländning
jag raserar mina steg av nonchalans
men jag vet så klart att ditt liv

Finns i min hand

och jag förlåter

ett liv som borde vara du och jag




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-26 18:46



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
I vanlig ordning mycket förtjusande
2010-05-28

  Emme VIP
Hm... Struntar i att ge mig in i diskussionen nedan men undrar vem det är som lipar egentligen... Du vet redan vad jag tycker om dina texter Max och den här var inget undantag. Härliga rader och en fin rytm, tokbra som vanligt vännen =))
2010-05-27

    Max Poisé
försöker men det är ju som en spyfluga på socker bit ju
2010-05-26

    Max Poisé
:-)
2010-05-26

    Max Poisé
b.s
2010-05-26

    Max Poisé
Jag känner din brevlåda.

"fegt å byta nick"
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé